Dečić želi i Petrovac u nizu, Bajović: Idemo meč po meč, ali razmišljamo i o tituli

Da to nije previše samouvjereno razmišljanje, pokazuje i tabela - Dečić je prvi, sa bodom više od Sutjeske i tri više od Budućnosti

3440 pregleda 0 komentar(a)
Andrej Bajović u duelu sa Jankovićem iz Budućnosti, Foto: FSCG
Andrej Bajović u duelu sa Jankovićem iz Budućnosti, Foto: FSCG

Dečić ima kratkoročne, ali i dugoročne ciljeve, ističe mladi reprezentativac Andrej Bajović, jedan od najmlađih prvotimaca tima iz Tuzi.

"Idemo meč po meč, tako i razmišljamo, u mislima nam je sada utakmica protiv Petrovca. Ne krijemo, međutim, da uvijek u glavi imamo i krajnji cilj, a to je titula prvaka", smata talentovani 19-godišnji vezista.

Da to nije previše samouvjereno razmišljanje, pokazuje i tabela - Dečić je prvi, sa bodom više od Sutjeske i tri više od Budućnosti, iako se čini da je neke utakmice mogao bolje da odigra.

"Uvijek može bolje, vjerujem i da možemo bolje. Siguran sam da ćemo kako prvenstvo odmiče biti sve stabilniji. Ne treba, međutim, da budemo skromni, prvi smo na tabeli i dok god je tako bićemo zadovoljni. Sada je najvažnije da pobijedimo Petrovac", ističe Bajović.

Duel dva tima na početku šampionata, u 4. kolu, kada je i Petrovac bio u vrhu, obilježila je goleada - čak tri gola u prvih pet minuta, na kraju neriješeno 2:2.

Sjutrašni meč igra se na Kampu FSCG i počinje u 14 sati.

Do kraja sezone Dečić će "gostovati", čak i kada je domaćin...

"To u suštini jeste hendikep, ali ne razmišljamo na taj način - ako želimo da budemo prvi treba da pobjeđujemo gdje god da igramo. Navijači nas takođe prate u velikom broju".

Posljednji meč u kojem je Dečić bio domaćin na Kampu FSCG riješio je upravo Bajović - 1. oktobra protiv Mornara, kada je desetak minuta prije kraja pogodio za 2:1. Cmiljanić je u nadoknadi potvrdio pobjedu.

"Naravno da je lijepo kada postignete gol, i to pobjedonosni, ali je važnije da upišemo tri boda - ko god da bude strijelac. Ja se trudim da dam svoj standarni doprinos iz veznog reda. Neće biti lako, Petrovac igra promjenjivo u posljednje vrijeme, ali to je i dalje ista ona ekipa sa početka sezone, kada je igrala sjajno, sa istim, opasnim napadačima", zaključio je Bajović.

Bonus video: