Budućnost upriličila prijem za kadetske reprezentativce i uručila im plakete

Stefan Nenezić, Bodin Tomašević, Zarija Kumburović, Lazar Maraš, Stefan Đukanović, Danilo Vukanić, Andrej Camaj, Vasilije Adžić i Marko Perović su kadetski reprezentativci koji su nedavno izborili nastup u elitnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

3099 pregleda 1 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Fudbalski klub Budućnost danas je organizovao ručak za omladinsku sekciju za koju nastupaju fudbaleri, koji su bili dio kadetske fudbalske reprezentacije Crne Gore.

Kadeti su nedavno ostvarili veliki uspjeh i plasirali se u elitnu rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

A u sastavu koji vodi Goran Perišić bilo je devet fudbalera Budućnosti - Stefan Nenezić, Bodin Tomašević, Zarija Kumburović, Lazar Maraš, Stefan Đukanović, Danilo Vukanić, Andrej Camaj, Vasilije Adžić i Marko Perović.

Fudbalerima su uručene plakete na kojima je pisalo:

„Hrabro srce Crne Gore i Budućnosti“.

Iz kluba je saopšteno da je sportski direktor Anto Drobnjak poručio da je ostvareni rezultat uspjeh svih iz kluba zajedno sa svim trenerima.

"Oduševila ga je fizička pripremljenost dječaka tokom turnira na šta je veliki uticaj imao naš kondicioni trener Milivoje Grbović (radi u našoj Omladinskoj školi i u kadetskoj selekciji Crne Gore, a trener u kadetskoj selekciji je i naš trener golmana Saša Živaljević), a jasno je stavio do znanja da vjeruje u kompletnu generaciju koju imamo sada na okupu u omladincima", saopšteno je iz Budućnosti.

Bonus video: