"Ćolizmo" više nije u modi: Završili smo gdje smo zaslužili

Atletiko je večeras ostao i bez Lige Evrope, porazom na Dragaou, a navijači, koji su stigli u Portugal, poslije ko zna koliko godina zvižducima i pogrdnim riječima ispratili fudbalere

8507 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Dijego Simeone je ikona Atletika, čovjek koji je donio najveće radosti navijačima, ali da li njegovo vrijeme prolazi.

To je pitanje nakon eliminacije sa evropske scene, posljednjeg mjesta u grupi Lige šampiona, u konkurenciji Briža, Porta i Bajera.

Atletiko je večeras ostao i bez Lige Evrope, porazom na Dragaou (2:1), a navijači, koji su stigli u Portugal, poslije ko zna koliko godina zvižducima i pogrdnim riječima ispratili fudbalere...

Simeone je bio pošteđen, ali nezadovoljstvo nije malo...

"Sve se vidjelo, bili su bolji od nas, snažniji, bolje su se postavljali, napadali... Moramo da se popravimo i shvatimo da je ovo bila realnost u Evropi. Nije nam prvi put, patili smo i prošle godine, moramo da vidimo kako možemo da napredujemo, a brojke su loše", rekao je Simeone.

"Završili smo gdje smo zaslužili, moramo da mislimo na prvenstvo".

I na domaćoj sceni je situacija loša, Real i Barselona su odmakli...

"Uvijek može da bude gore, moramo da vodimo računa da budemo bolji, a jedini način za koji znam kako da se izvučemo iz ovakvih situacija jeste da budemo zajedno. Svi mi, cijeli klub - zajedništvo je način na koji treba da se nosimo sa onim što je ostalo”, rekao je Ćolo.

Bonus video: