Vukotić nakon poraza od Slovenije: U odbrani smo morali bolje

Presudio je evrogol Antolina

4022 pregleda 6 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Mlada fudbalska selekcija poražena je na DG areni u pripremnom meču od vršnjaka iz Slovenije - 1:0.

Utakmicu je odlučio sjajan pogodak veziste Maribora Aljaža Antolina, koji je iz prve strahovito sa 20-tak metara pogodio gornji desni ugao našeg gola nakon lopte odbijene iz slobodbog udarca rivala. u 5. minutu.

"Poremetio nas je taj rano primljeni gol. Ipak, uspjeli smo da stvorimo nekoliko šansi. Generalno, ofanziva je dosta dobro izgledala, dok smo u defanzivi morali mnogo bolje, vidjelo se i koliko nam nedostaje nekoliko važnih igrača. Nadam se da ćemo uspjeti da se popravimo u utakmici sa Albanijom", kazao je selektor Miodrag Vukotić.

"Sokoli” su prije, ali i nakon primljenog gola imali šanse za gol, prvu u drugom minutu preko MIlana Vukotića, čiji je udarac završio u golmana. U 7. minutu Ognjen Bakić je šutirao pored gola, ali je pravu priliku propustio u 42. minutu nakon sjajnog driblinga Dušana Vukovića na desnoj strani i povratnog pasa Nikole Janjića, ali je loptu sa 14 metara plasirao tik pored desne stative.

U nastavku su dobre prilike propustili Andrija Radulović u 51. minutu, Vuković minut kasnije, a Igor Pajović u 78. minutu je glavom nakon kornera sa lijeve starne za amlo bio neprecizan.

Naredni prijateljski duel "sokoli" igraju sa Albanijom, 20. novembra od 13 časova na Gradskom stadionu u Podgorici.

Bonus video: