Ronaldove opcije - Saudijska Arabija ili klub koji je u vlasništvu Saudijske Arabije

Kako javlja više relevantnih medija, Kristijano Ronaldo će sigurno nastaviti karijeru u jednom od klubova koji imaju veze sa Saudijskom Arabijom - ili će to biti klub iz te zemlje, ili će biti klub koji je vlasništvo saudijske kompanije

9015 pregleda 1 komentar(a)
Kristijano Ronaldo, Foto: REUTERS
Kristijano Ronaldo, Foto: REUTERS

O fudbalu u Saudijskoj Arabiji pričao je juče cijeli svijet, nakon senzacionalne pobjede nacionalnog tima nad Argentinom, a uskoro bi moglo da se priča i o jednom senzacionalnom transferu.

Kako javlja više relevantnih medija, Kristijano Ronaldo će sigurno nastaviti karijeru u jednom od klubova koji imaju veze sa Saudijskom Arabijom - ili će to biti klub iz te zemlje, ili će biti klub koji je vlasništvo saudijske kompanije.

Mančester junajted i Ronaldo su sinoć saopštili da je ugovor sporazumno raskinut, nakon intervjua u kome je portugalski as žestoko kritikovao klub i ljude iz kluba.

I sada je pitanje gdje će nastaviti veliku karijeru, a opcije su dvije - saudijski Al Nasr iz Rijada i Njukasl, koji je u vlasništvu konzorcijuma iz Saudijske Arabije.

Ronaldo je u sada već legendarnom intervjuu Pirsu Morganu potvrdio da je i ljetos imao ponudu da dođe u Al Nasr, ali da je želio da igra fudbal na najvećem nivou, dok se i Njukasl "stidljivo" pominjao kao moguća destinacija nezadovoljnog asa.

Njukasl je ove sezone hit Premijer lige, pauzu je dočekao na četvrtom mjestu na tabeli, ima ambicije da se plasira u Ligu šampiona, što može da privuče Ronalda da u poznim igračkim danima pronađe novi izazov...

Bonus video: