Modrić: Nadam se da će nam sada biti lakše; Dalić: Falilo je odlučnosti

"Imamo još dvije utakmice da prođemo grupu", kazao je nakon remija s Marokom u izjavi za HTV kapitan hrvatske reprezentacije Luka Modrić

4412 pregleda 1 komentar(a)
Luka Modrić nakon meča sa Marokom, Foto: Reuters
Luka Modrić nakon meča sa Marokom, Foto: Reuters

Hrvatska je u blijedom izdanju na premijeri Mundijala igrala 0:0 sa Marokom, a Luka Modrić nije djelovao razočarano nakon meča.

"Imamo još dvije utakmice da prođemo grupu", kazao je nakon remija s Marokom u izjavi za HTV kapitan hrvatske reprezentacije Luka Modrić.

"Dosta teška utakmica, pogotovo prvo poluvrijeme. Mislim da smo na kraju prvog dijela počeli da igramo dobro, u drugom poluvremenu smo bili bolji. Šteta što nismo dali gol iz neke od prilika. Prvi bod je tu i idemo dalje. Htjeli smo da otvorimo turnir pobjedom. Nadam se da će nam biti lakše da igramo u nastavku takmičenja".

U drugom kolu, u nedjelju 27. novembra u 17 sati, Hrvatska igra s Kanadom.

"Očekivali smo ovako tešku utakmicu. Protivik je bio dobar, kompaktan, očito su se spremili za nas, svi su stajali iza lopte i vrebali protvnapad. Bili smo pomalo pod ručnom, s premalo dubine i direktnih lopti. Igrali smo s posjedom i kontrolom, ali je falilo odlučnosti i hrabrosti", kazao je selektor Zlatko Dalić, koji je najavio da je SP tek počelo.

"Mi za prolaz moramo da osvojimo četiri ili pet bodova. Tako da idemo dalje".

Bonus video: