Vlahović: Igraću i na jednoj nozi, gluposti su da nisam u dobrim odnosima sa selektorom

Vlahović je odbacio medijske navode da je u lošim odnosima sa selektorom Draganom Stojkovićem i da zbog toga nije igrao do sada

11197 pregleda 11 komentar(a)
Vlahović na treningu, Foto: Reuters
Vlahović na treningu, Foto: Reuters

Fudbaler reprezentacije Srbije Dušan Vlahović izjavio je danas da se osjeća mnogo bolje i spremno i dodao da se nada da će igrati u meču protiv Švajcarske na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

"Naravno, na selektoru je da odluči. Na prethodne dvije utakmice nisam igrao u dogovoru sa njim, jer sam imao povredu tetive i povredu primicača. Došao sam povrijeđen na okupljanje i sada se već osjećam mnogo bolje i nadam se da ću moći da pomognem ekipi u petak. Igraću ako treba i na jednoj nozi", kazao je Vlahović novinarima.

Fudbaleri Srbije u petak u 20.00 igraju protiv Švajcarske u grupi G, a sve osim pobjede bio bi kraj za učešće reprezentacije na ovogodišnjem Mundijalu.

Vlahović je odbacio medijske navode da je u lošim odnosima sa selektorom Draganom Stojkovićem i da zbog toga nije igrao do sada.

On je naveo da su te priče "ozbiljne gluposti i nebuloze" i da ljudi koji ih plasiraju rade "protiv interesa reprezentacije", ističući da se igrači ne osvrću na te priče.

"Mi smo ujedinjeniji nego ikad, atmosfera je nikad bolja, kao što je bila i u ovih prethodnih godinu i po", istakao je Vlahović.

Kazao je da je morao da reaguje na te priče i da će se, ukoliko bude trebalo, braniti i pravno.

Bonus video: