Ten Hag: Ronaldo je prošlost

Portugalski napadač, koji će u fubruaru napuniti 38 godina, raskinuo je ugovor s Mančesterom nakon što je objavljen njegov kontroverzni intervju s Pirsom Morganom

6832 pregleda 5 komentar(a)
Ten Hag i Ronaldo, Foto: Reuters
Ten Hag i Ronaldo, Foto: Reuters

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag prvi put se oglasio o odlasku Kristijana Ronalda. U razgovoru za klupsku televiziju holandski trener je rekao da je Ronaldo prošlost, te da Mančester junajted gleda naprijed i da je usmjeren na budućnost.

"Ronaldo je otišao i on je sada prošlost. Mi smo usmjereni da buduće događaje, gledamo samo naprijed", rekao je Erik ten Hag.

Portugalski napadač, koji će u fubruaru napuniti 38 godina, raskinuo je ugovor s Mančesterom nakon što je objavljen njegov kontroverzni intervju s Pirsom Morganom. Ronaldo je u tom intervjuu žestoko kritikovao svoje tadašnje saigrače iz Mančester junajteda, te trenera Ten Haga.

Holanđanin, koji je u Mančester stigao iz Ajaksa, većinom je Ronalda držao na klupi, a klub je bez njega igrao puno bolje, postizao više golova, te osvajao više bodova. Ronaldo iza sebe ima i seriju incidenata. Prije raskida ugovora je suspendovan jer nije htio da uđe u igru pred kraj utakmice sa Totenhemom, već je odšetao u svlačionicu i prije svih napustio stadion.

Bonus video: