Vinisijus: Brazil će osvojiti Mundijal 2026. godine

Brazil će osvojiti svijet 2026. godine, zapamtite ovo, napisao je krilni igrač Real Madrida i Brazila.

3382 pregleda 8 komentar(a)
Vinisijus obećao narodu Brazila šestu titulu, Foto: REUTERS
Vinisijus obećao narodu Brazila šestu titulu, Foto: REUTERS

Prvi favorit u Kataru, Brazil, napustio je Mundijal porazom na penale od Hrvatske u četvrtfinalu. Bio je to šesti uzastopni poraz Brazilaca od evrospkih selekcija na mundijalima.

“Plakao sam na terenu, plakao sam u svlačionici, plakao sam sam u avionu, plakao sam kad sam došao kući i plakaću kad god pomislim koliko smo bili blizu... Najgori dan u mom životu! Bez sumnje. toliko me potreslo.., kaazo je Vinisijus, malčda zvijezda Real Madrida.

"Ovaj tekst sam napisao i obrisao nekoliko puta. Riječi ne mogu opisati razočarenje, ali suze ostaju. Osmijeh je nestao. Treba mi vremena da ponovno pronađem sreću. Ali volim fudbal i to će mi dati nove prilike da vratim Brazil tamo gdje zaslužuje biti, na vrhu! Božji su planovi puno veći od naših. Vratićemo se jači nego ikada".

"Brazil, oprosti po hiljadu puta. Nismo uspjeli u važnom trenutku i iznevjerili smo svevas. Oprosti... Hvala ti na ljubavi i podršci. Bili ste sjajni! Brazil će osvojiti svijet 2026. godine, zapamtite ovo”, napisao je krilni igrač Real Madrida i Brazila.

Bonus video: