Mbape uslovio čelnike PSŽ-a: Prodajte Nejmara, dovedite Zidana i Kejna

Mbape je ljetos produžio ugovor do 2025. godine, ali ponovo razmišlja da promijeni sredinu iako mu je rukovodstvo kluba iz Pariza ispunilo sve zahtjeve

22904 pregleda 15 komentar(a)
Mbape, Foto: Reuters
Mbape, Foto: Reuters

Napadač PSŽ-a Kilijan Mbape saopštio je čelnicima kluba da se će i naredne sezone igrati za francuskog šampiona, ali pod određenim uslovima.

Kako pišu španski mediji, Mbape je tražio da klub proda Nejmara i da raskine saradnju sa trenerom Galtijeom i na njegovo mjesto dovede Zinedina Zidana.

Takođe, francuski fudbaler je navodno od uprave tražio i da angažuje Harija Kejna.

„Mbape je čelnicima PSŽ-a postavio tri nova uslova ako žele da i naredne sezone igra za ovaj klub. Prvi uslov je da PSŽ na kraju sezone proda Nejmara, pošto je Mbape u lošim odnosima sa brazilskim fudbalerom. Drugi uslov je odlazak trenera Kristofa Galtijea, pošto Mbape želi Zinedina Zidana na klupi ‘svetaca’. Francuski fudbaler je na kraju zatražio od čelnika kluba zvučna pojačanja u napadu, koja bi mogli da se uklope sa njim i sa Mesijem. Mbape želi da jedno od pojačanja bude kapiten Totenhema Hari Kejn“, navodi „Okdiario“.

Mbape je ljetos produžio ugovor do 2025. godine, ali ponovo razmišlja da promijeni sredinu iako mu je rukovodstvo kluba iz Pariza ispunilo sve zahtjeve.

Mbape je u dosadašnjem dijelu odigrao 20 utakmica za PSŽ i postigao je 19 golova.

Bonus video: