Grbalj konačno slavio i preuzeo četvrto mjesto

Grbljani prekinuli seriju od pet mečeva bez pobjede
0 komentar(a)
Žarko Korać, Foto: Zoran Đurić
Žarko Korać, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 22.09.2017. 17:37h

Grbalj je stigao do četvrtog mjesta na tabeli nakon pobjede nad Zetom u Radanovićima.

Zećanima je presudio tandem napadača koji je ostavio trag u klubu sa Trešnjice - pečat pobjedi Grbljana od 2:1 dali su iskusni Ivan Vuković i Žarko Korać.

Zeta je povela golom Nikole Krstovića u 11. minutu, a isti igrač u 17. imao šansu i da udvostruči prednost.

Grbalj je potom počeo da igra, a do izjednačenja je stigao u 37. kada se Vuković najbolje snašao u gužvi u kaznenom prostoru gostiju.

Početak drugog poluvremena donio je totalni preokret - akciju Petra Vukčevića i Vukovića je pogotkom, i to prvim u dresu ekipe Dragana Radojičića, krunisao Korać.

"Zaslužili smo pobjedu za mirniju atmosferu u narednim mečevima. Čestitam igračima na trijumfu nad odličnom Zetom koja je vrlo opasna u kontranapadima", rekao je Radojičić nakon što je Grbalj prekinuo seriju od pet mečeva bez trijumfa (četiri remija i poraz).

Grbalj - Zeta 2:1

Radanovići - Stadion OFK Grbalj. Gledalaca: 200. Sudija: Nikola Vođević (Podgorica). Strijelci: Vuković u 37. i Korać u 50. za Grbalj, Krstović u 11. minutu za Zetu. Žuti kartoni: Merdović (Grbalj), Adžović (Zeta).

Grbalj: Dragojević, Merdović, Vukčević (70. Nikolić), Dragićević, Montenegro, Carević, Manojlović, Tomić (75. Grivić), Korać (85. Pavlović), Vuković, Knežević.

Zeta: Đurović, Aligrudić (81. Popović), Cavnić, Vujačić, Adžović, Krstović, Vukčević (75. Rogošić), Ljuljđuraj, Milojko, Pešukić, Stevanović (59. Goranović).

Bonus video: