Firmino: Frustrirajuće je kada ne dobijete poziv za Svjetsko prvenstvo

Firmino je dobro počeo sezonu u Liverpulu, postigao je sedam golova i imao je tri asistencije, ali ga je selektor Tite ipak izostavio iz ekipe za Svjetsko prvenstvo u Kataru

3154 pregleda 0 komentar(a)
Firmino, Foto: Reuters
Firmino, Foto: Reuters

Fudbaler Liverpula Roberto Firmino rekao je da u nastavak sezone ulazi sa mnogo motivacije, nakon što je propustio Svjetsko prvenstvo jer nije pozvan u reprezentaciju Brazila.

Firmino je dobro počeo sezonu u Liverpulu, postigao je sedam golova i imao je tri asistencije, ali ga je selektor Tite ipak izostavio iz ekipe za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

On je rekao da je bio šokiran takvom odlukom, ali da ga motiviše da pruži maksimum u nastavku sezone kako bi se ponovo vratio u reprezentaciju.

"Naravno da je frustrirajuće kada ne dobijete poziv za Svjetsko prvenstvo, ali kao što sam ranije rekao, to je dio božjeg plana, a ja pratim taj plan. To me zaista dodatno motiviše i naporno ću raditi kako bih se vratio u reprezentaciju", rekao je Firmino za Toksport.

Firmino je prošle nedjelje propustio utakmicu protiv Mančester sitija u Liga kupu i duel u Premijer ligi s Aston Vilom na Boksing dej zbog problema sa listom.

"Već sam se oporavio, hvala Bogu. Treniraću i nadam se da ću biti spreman ne za narednu utakmicu, već za onu poslije nje", rekao je on.

Firmino će propustiti utakmicu protiv Lestera u petak, ali bi mogao da bude spreman za meč protiv Brentforda 2. januara.

Bonus video: