Feliks u Londonu, uskoro ljekarski pregledi, pa promocija

Novinar Fabricio Romano piše da će Feliks prvo produžiti ugovor sa "kolćonerosima" do 2027. godine, a da će onda uslijediti potvrda informacije o pozajmici u Premijer ligu

4434 pregleda 0 komentar(a)
Feliks, Foto: Reuters
Feliks, Foto: Reuters

Portugalski fudbaler Žoao Feliks doputovao je u London, a uskoro će odraditi ljekarske preglede i potpisati ugovor sa Čelsijem.

Atletiko Madrid i Čelsi su dogovorili pozajmicu do kraja sezone vrijednu 11 miliona eura, a klub iz Londona će preuzeti na sebe kompletnu platu mladog fudbalera.

Novinar Fabricio Romano piše da će Feliks prvo produžiti ugovor sa "kolćonerosima" do 2027. godine, a da će onda uslijediti potvrda informacije o pozajmici u Premijer ligu.

Čelsi nema pravo na otkup ugovora na kraju sezone, pa se čini da u Atletiku računaju na Feliksa u budućnosti. A ta informacija dobija na značaju nakon objave da Dijego Simeone, sa kojim mladi fudbaler nije na istim talasnim dužinama, na kraju sezone odlazi.

Feliks je u Atletiku od 2019. godine kada je stigao iz Benfike. U Madridu nije mogao da se uklopi, pa je, nakon nesuglasica sa Simeoneom, odlučio da promijeni sredinu.

U La Ligi je ove sezone odigrao 14 mečeva, a postigao je četiri pogotka, uz tri asistencije.

Bonus video: