Komšije zvale policiju zbog Nejmarovih žurki, reagovao i gradonačelnik: On ne poštuje druge

Komšije izgubile strpljenje zbog ponašanja fudbalera PSŽ-a

6254 pregleda 4 komentar(a)
Nejmar, Foto: Reuters
Nejmar, Foto: Reuters

Fudbaler PSŽ-a Nejmar dospio je u fokus francuske javnosti zbog lošeg ponašanja i života van terena.

Nejmar je propustio posljednje dvije utakmice PSŽ-a, a "Le Parisien" piše da konstantno organizuje žurke u svojoj vili i da ne mari za mir u komšiluku.

Francuski mediji pišu da su Nejmarove komšije izgubile strpljenje, te da su prošle nedjelje čak i pozvali policiju. Bilo je to dan nakon utakmice protiv Monpeljea, koju je Brazilac propustio.

Neymar živi u jednoj bogataškoj četvrti u Bouuživalu, predgrađu Pariza koji se nalazi na zapadnom ulazu u grad. Posljednja zabava bila je rođendanska i ona je počela u tri poslije podne, a završila je iza ponoći, piše Le Parisien koji prenosi utiske nezadovoljnih komšija.

Prema pisanju francuskih medija, Nejmarovi susjedi su osnovali posebnu grupu na Fejsbuku samo kako bi jedni druge upozoravali na žurke i okupljanja u kući brazilskog fudbalera, te dogovarali zajedničke akcije.

U priču se uključio i gradonačelnik Buživala koji je Nejmara prozvao čovjekom koji nema poštovanja za druge.

"Možemo da pričamo, ali šta da učinimo kad neko, kome nije stalo, mora da plati kaznu od 135 eura s obzirom na to koliko zarađuje? Kad tad ćemo poslati tužilaštvu prijavu za remećenje javnog reda i mira", poručio je gradonačelnik Buživala.

Bonus video: