Feliks pogodio, Čelsiju samo bod na gostovanju Vest Hemu

Londonski derbi završen 1:1

4329 pregleda 0 komentar(a)
Radost igrača Vest Hema, Foto: Reuters
Radost igrača Vest Hema, Foto: Reuters

Fudbaleri Vest Hema i Čelsija remizirali su danas (1:1) u 23. kolu Premijer lige.

To je treći uzastopni remi "plavaca" u Premijer ligi, dok su "čekićari" nakon remija u prethodnom kolu sa Njukaslom i danas osvojili samo bod.

U Londonu je prvo poluvrijeme bilo interesantnije, a u tom dijelu igre postignuta su oba pogotka. Čelsi je poveo u 16. minutu kada je nakon centaršuta Enca Fernandesa gol postigao Žoao Feliks. Portugalac se danas vratio na terene Premijer lige, nakon što je bio suspendovan tri meča zbog crvenog kartona na meču sa Fulamom.

Feliks proslavlja gol
Feliks proslavlja golfoto: Reuters

Feliks je postigao još jedan gol koji je poništen zbog ofsajda, mrežu je tresao i Kai Haverc, ali je i taj pogodak poništen zbog nedozvoljene pozicije.

Vest Hem je tokom uvodnih 20 minuta bio loš, a onda počeo da igra i napada, pa je u 25. minutu stigao do izjednačenja - Coufal je centrirao sa desne strane, Boven glavom loptu proslijedio na drugu stativu, a gol postigao Emerson, koji je ljetos prešao iz Čelsija u Vest Hem.

U finišu prvog dijela je Feliks propustio još jednu šansu, a onda je u nastavku bilo mirno. Najbolju šansu za goste nije iskoristio Haverc u 75. minutu, dok su domaći postigli gol, koji je poništen, jer je Rajs bio u ofsajdu.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: