Nejmar potvrdio svađu sa Kamposom: Fudbal nije samo ljubav, nekada moraš i da se posvađaš da bi bio bolji

Do sukoba je došlo nakon poraza od Monaka u prvenstvu Francuske

5840 pregleda 0 komentar(a)
Nejmar na utakmici sa Monakom, Foto: Reuters
Nejmar na utakmici sa Monakom, Foto: Reuters

Fudbaler PSŽ-a Nejmar potvrdio je da je imao sukob sa sportskim direktorom Luisom Kamposom.

Francuski mediji juče su objavili informaciju da je poslije poraza od Monaka u svlačionici došlo do sukoba između Nejmara i Markinjoša sa jedne, te Kamposa sa druge strane.

"Bila je mala diskusija, nismo se slagali. Raspravljali smo se, ali takve stvari se uvijek dešavaju. Svađam se i sa svojom djevojkom, pa nastavimo zajedno. Fudbal nije samo ljubav, nekada moraš i da se posvađaš da bi bio bolji. Tačno je da nam trenutno ne ide dobro, a u Pari Sen Žermenu nisu navikli da ekipa ne pobjeđuje. Ali, diskusije su dio fudbala i pomažu nam da znamo ko šta misli", rekao je Nejmar uoči sjutrašnje (21) prve utakmice sa Bajernom u osmini finala Lige šampiona

Danas je objavljena informacija da će PSŽ na ljeto prodati Brazilca.

"Ovo je moja šesta godina u klubu i stalno kruže neki tračevi, glasine, maliciozne priče... Ne znam šta bih rekao, ja nisam odgovoran za to. Ja sam sportista i takve stvari mogu da utiču na mene, ali ne mogu da se bavim svime što se piše i priča. Tužno je što se ovo pojavilo u javnosti, trebalo je da ostane među nama jer smo svakodnevno zajedno", rekao je Nejmar.

PSŽ je lošoj formi u 2023. godini, u Ligi 1 je izgubio tri meča, a eliminisan je i iz francuskog Kupa.

Bonus video: