L'Equipe: Mesi neće produžiti ugovor sa Pari Sen Žermenom

Mesi je u PSŽ stigao iz Barselone 2021. godine, a ugovor mu ističe na kraju sezone

8330 pregleda 2 komentar(a)
Mesi, Foto: Reuters
Mesi, Foto: Reuters

Lionel Mesi neće produžiti ugovor sa Pari Sen Žermenom i na kraju sezone odlazi iz kluba, piše francuski L'Equipe.

Mesijev otac Horhe je imao sastanak sa čelnicima kluba, ali posao nije obavljen. Pregovori će se, ipak, nastaviti ali su male šanse da Argentinac ostane u glavnom gradu Francuske.

I novinar Fabricio Romano je potvrdio da je održan sastanak, ali nije iznosio više detalja. On je na Tviteru napisao da će u narednom periodu biti održan još jedan sastanak.

"Čelnici PSŽ-a su bili optimistični oko Mesijevog ostanka, ali je optimizam posljednjih dana naglo splasnuo. Male su šanse da Mesi ostane, a ljudi u klubu smatraju da on na ovaj način samo kupuje vrijeme za pregovore s Interom iz Majamija ili nekim drugim klubom iz MLS lige", piše L'Equipe.

Mesijev otac je nakon sastanka otišao u Barselonu, što su brojni mediji protumačili kao pripremanje terena za povratak Argentinca na "Kamp Nou". "Mundo Deportivo" piše da je Horhe Mesi često u Barceloni jer mu tamo živi drugi sin Rodrigo te da povremeno obiđe Mesijevu kuću u tom gradu.

"Činjenica je da je Mesi sve dalje od produžetka ugovora. Biće još sastanaka i pregovora, a sve je više sumnji da će ostati u Parizu. Sve će biti jasnije u nedjeljama koji dolaze", piše "Mundo".

Mesi je u PSŽ stigao iz Barselone 2021. godine, a ugovor mu ističe na kraju sezone.

Bonus video: