Galtije pred smjenom, PSŽ zove čovjeka kojeg se lako odrekao?

Spekuliše se da bi u Grad svjetlosti mogao da se vrati Tomas Tuhel

6047 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Poraz Pari Sen Žermena od Bajerna u prvom meču osmine finala Lige šampiona kao da je bio eskalacija svih problema na Parku prinčeva.

Francuski mediji danima unazad su pisali o sukobu Nejmara sa trenerom Kristofom Galtijeom i sportskim direktorom Luisom Kamposom, potom je i sam Brazilac javno priznao da je došlo do "razmjene mišljenja" sa sportskim sektorom.

Utisak je da je Galtije izgubio povjerenje u svlačionici, pa francuski "RMC sport" prenosi da se u Parizu pominje ime trenera koji bi mogao da ga naslijedi - Tomasa Tuhela.

Njemac je bez posla od septembra prošle godine kada je dobio otkaz u Čelsiju, prije toga je vodio PSŽ s kojim je u avgustu 2020. igrao finale Lige šampiona. I izgubio od Bajerna u Lisabonu...

Sada je navodno Tuhel ponovo u igri, "RMC sport" tvrdi da čelnici "svetaca" vjeruju da bi on mogao da zavede red, iako je svojevremeno upravo zbog haosa u svlačionici napustio Grad svjetlosti.

"Nije mi bilo lako u PSŽ-u. Nekada sam osjećao da nisam trener, već ministar sporta koji mora da misli o svakom pojedinačno kako bi većina bila srećna", govorio je Tuhel o periodu koji je proveo u PSŽ-u.

Francuski mediji napominju da će Galtije gotovo sigurno biti smijenjen u slučaju da PSŽ ispadne od Bajerna u Ligi šampiona.

Time bi sezona već početkom marta (revanš u Minhenu je 8. marta) bila osuđena na propast...

Bonus video: