Aspilikueta: Hvala svima koji su pazili na mene nakon incidenta

Čelsi je u subotu na svom terenu izgubio od Sautemptona (0:1), a Aspilikueta je na kratko ležao nepokretan na travi nakon što ga je kopačkom u glavu udario igrač protivničke ekipe Seku Mara

4854 pregleda 0 komentar(a)
Trenutak kada je Seku Mara udario Aspilikuetu, Foto: Reuters
Trenutak kada je Seku Mara udario Aspilikuetu, Foto: Reuters

Kapiten Čelsija Sesar Aspilikueta zahvalio je danas svima koji su mu pomogli, poslije nezgodnog udarca u glavu koji je zadobio tokom utakmice protiv Sautemptona u Premijer ligi.

Čelsi je u subotu na svom terenu izgubio od Sautemptona (0:1), a Aspilikueta je na kratko ležao nepokretan na travi nakon što ga je kopačkom u glavu udario igrač protivničke ekipe Seku Mara, kada je pokušao da zahvati loptu makazicama.

Kapiten londonske ekipe je nekoliko minuta primao kiseonik prije nego što je na nosilima iznijet sa terena. On je bio pri svijesti kada je napustio teren i odveden je u bolnicu.

"Moja porodica i ja želimo da zahvalimo svima koji su pazili na mene nakon jučerašnjeg incidenta. Od Čelsijevog ljekarskog tima, do saigrača i protivnika, bolnice i svih zaposlenih i ljekara: Ogromno hvala od srca", naveo je 33-godišnji Španac na društvenim mrežama.

"Sada je vrijeme za oporavak i vidimo se uskoro na terenu", dodao je Aspilikueta.

Bonus video: