Ćavi pred El klasiko: Zašto kritičari ne pričaju da smo bili na korak od najboljeg rezultata u istoriji lige

Trenera Barselone zabolio poraz u utakmici za rekord od Almerije, Ćavi želi da rane zaliječi u El klasikau večeras od 21 sat na "Bernabeu"

4206 pregleda 0 komentar(a)
Barsa u Madridu želi da kao u Rijadu nadigra najljućeg rivala, Foto: Reuters
Barsa u Madridu želi da kao u Rijadu nadigra najljućeg rivala, Foto: Reuters

El klasiko večeras u polufinalu Kupa kralja, između Real Madrida i Barselone od 21 sat na "Bernabeu", daće odgovor koliko "blaugrani" znače Robert Levandovski i Pedri, koji će uz ranije povrijeđenog Dembelea propustiti najveći derbi u Španiji.

U prethodnom odmjeravanju snaga, finalu Superkupa Španije u Rijadu, Levandovski je imao gol i asistenciju, Pedri gol u pobjedi za trofej Barse (3:1).

Sa druge strane prvi od dva polufinalna duela, drugi je 5. aprila u Barseloni, propustiće David Alaba i Floran Mendi.

Ćavi, osim sa problemima zbog povreda, prima i "bočne" udarce...

"Imamo zlatnu priliku. Takav je naš mentalitet. Do sada smo se dobro borili, protiv Real Madrida ćemo isto. Barsa želi da pokaže svoj model igre. Na dobrom smo putu. Savršeno poznajem klub i okruženje oko njega i znam odakle dolaze kritike. To ne utiče na mene.., eto da smo pobijedili Almeriju imali bismo najbolji rezultat u istorijii La Lige nakon 23. kola. Zašto se o tome malo govori?" zapitao se trener Barse i dodao:

"Propustili smo veliku priliku da budemo rekorderi i moramo to kritički prihvatiti, ali mi smo u dobroj situaciji u ovoj sezoni,” rekao je Ćavi.

U drugom polufianlnom paru Osasuna će zua mjesec braniti pobjedu od 1:0 u Bilbau.

Bonus video: