Mandanda zaustavio Mbapea i Mesija, Ren slavio u Parizu

PSŽ izgubio od Rena 2:0

2696 pregleda 0 komentar(a)
Slavlje fudbalera Rena, Foto: Reuters
Slavlje fudbalera Rena, Foto: Reuters

Fudbaleri PSŽ su prošlu sezonu u Francuskoj završili sa samo četiri poraza. Ekipa iz glavnog grada Francuske je tada rutinski došla do nove titule i sezonu završila sa 15 bodova više od Marseja.

PSŽ će i ove sezone, nema dileme, osvojiti novu titulu, ali je već danas, u 28. kolu, pretrpio četvrti poraz - Ren je došao na "Park prinčeva", slavio 2:0 i nastavio borbu za odlazak u evropska takmičenja. Nakon današnje pobjede Ren je na petoj poziciji.

U sastavu PSŽ-a bili su Mesi i Mbape, ali su danas potpuno zaustavljeni. Nejmar je od ranije van terena zbog povrede i on je sezonu završio.

Upravo je PSŽ u prvom poluvremenu i prijetio preko Mbapea i Mesija, ali je na golu Rena danas bio nesavladiv veteran Mandanda.

I kad već PSŽ nije iskoristio šanse, to je uradio Ren - u 45. minutu Karl Toko Ekambi je savladao Donarumu i najavio iznenađenje.

Početkom drugog dijela je postavljen konačan rezultat - ovog puta je Toko Ekambi bio asistent, a gol je postigao Kalimuendo.

Do kraja meča su fudbaleri PSŽ-a pokušali da dođu do gola, ali je Mandanda danas začarao mrežu i susret završio sa sedam odbrana.

Bonus video: