I Krstajić se naklonio Saviću: Znao sam da ga čeka velika karijera, žao mi je što nije otišao u Bajern

Defanzivac crnogorskog tima obilježio meč sa Bugarima u Razgradu maestralnom intervencijom na gol-liniji u 90. minutu

13136 pregleda 3 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Selektor Bugarske Mladen Krstajić bio je razočaran porazom od Crne Gore u Razgradu, ali je sportski čestitao našem timu, uz niz komplimenata.

Pohvalio je Crnu Goru, smatra da je riječ o boljem timu nego prije tri godine kada je on bio selektor Srbije, sa kojom je dva puta slavio u duelu sa našim timom...

"Mislim da je Crna Gora sada bolja, iskusnija, kompaktnija... Ima kvalitet sa Savićem, Jovetićem i Marušićem. Može da bude jako zanimljiv duel u ponedjeljak".

Biranim riječima je govorio i o Stefanu Saviću, koji je u razgovoru za "Vijesti" uoči duela sa Bugarskom kazao da mu je Krstajić u njegovoj jedinoj sezoni u Partizanu bio "kao otac".

"Možda ne kao otac, ali kao stariji brat. I drago mi je da se Stefan sjeća toga. Moja je obaveza da pomognem mladim igračima, tako radim i sada. Znao sam da će da napravi veliku karijeru", rekao je Krstajić, a otkrio nepoznat detalj:

"Žao mi je samo što nije otišao u Bajern. Bilo je praktično sve gotovo, učestvovao sam u razgovorima sa Jupom Hejnkesom. Iz Bajerna su mi rekli da sačekamo još pet dana, a Stefan je otišao u Mančester siti".

Bonus video: