Fatijev otac ljut na Ćavija i Barsu: Ansu je projekat kluba, smeta mi koliko minuta dobija

"Pričamo o Fatiju, momku iz omladinskog pogona. Ako on ne dobija minute - ko će", poručio je stariji Fati u emisiji El Partidazo na radio stanici Kadena Kope

4478 pregleda 5 komentar(a)
Ansu Fati, Foto: Reuters
Ansu Fati, Foto: Reuters

Otac Ansua Fatija, Bori Fati, zaprijetio je Barseloni da će sina odvesti iz kluba, ako ne dobije veću minutažu.

Fati ne dobija previše šansu, ove sezone je u La Ligi odigrao 24 meča, a samo jednom je u domaćem šampionatu na terenu proveo 90 minuta - u januaru protiv Hetafea.

“Ansu je projekat kluba, dobio je desetku kada je otišao Mesi, u trenutku kada niko nije htio da uzme dres sa tim brojem Smeta mi koliko minuta dobija - jedan, dva, tri minuta. Pričamo o Fatiju, momku iz omladinskog pogona. Ako on ne dobija minute - ko će", poručio je stariji Fati u emisiji El Partidazo na radio stanici Kadena Kope.

Bori Fati se potom osvrnuo na trenera Barse, Ćavija.

“Pitajte ga zašto Ansu ne igra. Ćavi možda misli da bi Ansu trebalo da igra bolje u odbrani i to razumijem. Ćavi je Ansuov idol, pričamo, dobar je momak. Rekao mi je da ga pustim da radi. Kao otac sam ljut. Mislim da Ansu zaslužuje mnogo više. On je Barsina desetka, igrao je kada su tu bili Mesi, Luis Suares, Dembele i Grizman. Kažite mi ko su trenutno bolji napadači u Evropi”, poručio je Bori Fati.

Bonus video: