Predsjednik Partizana: Hvala Vučiću, neka navijači viču šta hoće

Milorad Vučelić ponudio ostavku, ali ostao prvi čovjek "crno-bijelih"

10683 pregleda 21 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Fudbalski klub Partizan makar u ovom trenutku ne mijenja predsjednika.

Tu funkciju će i dalje obavljati Milorad Vučelić, iako je danas sjednicu Skupštine kluba otvorio time što je zamolio da njegova ostavka bude prihvaćena.

"Na kraju vas molim da usvojite moju ostavku", rekao je Vučelić nakon što je pričao o organizacionim problemima u kojima se Partizan nalazi.

Ostavka je odbijena.

"Ne osjećam se krivim. Sve što smo činili, činili smo za dobrobit kluba i iz ljubavi prema Partizanu. Nikakvu materijalnu korist nismo pribavili za sebe. Ni ja, niti ostali članovi uprave", rekao je Vučelić i nastavio:

"A na izraze kako nam u upravi sjede lopovi i kriminalci - mogu da kažem da samo lopovi i kriminalci misle da su svi oko njih takvi. Mi ne ličimo na većinu navijača“, naglasio je Vučelić.

Dodao je i da je vrh države Srbije imao presudnu ulogu u tome da "crno-bijeli" dobiju licencu za učešće u evropskim takmičenjima naredne sezone.

"Hoću ponovo, iz svega srca, za to da zahvalim predsjedniku Aleksandru Vučiću i državi Srbiji koja je svestrano i presudno pomogla. Mogu poslije ovoga da viču i jedno i drugo. Znam da će biti vrijeđanja, da ne pominjem sad koja, znam da će se čuti i "Uprava napolje". Samo, učinio sam sve po mjeri svojih maksimalnih mogućnosti. One jesu ograničene, ali su po mojoj mjeri", zaključio je Vučelić.