Spaleti: Moramo još malo da sačekamo prije otvaranja šampanjca

"Kada dobijete ovakav meč u nadoknadi vremena, sreća je još veća"

4101 pregleda 0 komentar(a)
Spaleti, Foto: Reuters
Spaleti, Foto: Reuters

Napoli je pobjedom protiv Juventusa napravio veoma važan korak ka tituli, ali moramo da sačekamo još malo prije nego što otvorimo šampanjac, izjavio je trener tog fudbalskog kluba Lućano Spaleti.

"Ovo je važna pobjeda na putu ka konačnoj pobjedi, tako da je normalno da igrači slave. Kada dobijete ovakav meč u nadoknadi vremena, sreća je još veća", rekao je Spaleti.

Fudbaleri Napolija pobijedili su sinoć u Torinu domaći Juventus sa 1:0, u utakmici 31. kola Serije A. Jedini gol postigao je Đakomo Raspadori u trećem minutu nadoknade vremena.

Povezani članci

23. April 2023.

Raspadori utišao Torino, Napoli slavio u derbiju

Napoli je prvi na tabeli sa 78 bodova, 17 više od drugoplasiranog Lacija, šest kola prije kraja sezone.

Sljedećeg vikenda će Napoli imati prvu priliku da i matematički potvrdi Skudeto, a 64-godišnji Spaleti da postane najstariji trener koji je osvojio titulu u Seriji A i obori rekord koji je 2020. godine postavio Mauricio Sari koji je sa 61 godinom bio prvak sa Juventusom.

"Nikada nisam putovao prvom klasom sa sjedištem do prozora, uvijek sam putovao autostopom. Ali, činjenica da ste sada u poziciji da osvojite Skudeto, vraća vam za sve te žrtve", rekao je nekadašnji trener Empolija, Rome, Zenita i Intera.

Bonus video: