Holivudski glumci pozvali Bejla da zaigra za Reksam

Bivši fudbaler Totenhema i Real Madrida je prije tri meseca završio karijeru

3145 pregleda 0 komentar(a)
Rajan Rejnolds i Rob Makelheni, Foto: Beta/AP
Rajan Rejnolds i Rob Makelheni, Foto: Beta/AP

Vlasnici fudbalskog kluba Reksam holivudski glumci Rajan Rejnolds i Rob Makelheni pozvali su nekadašnjeg velškog reprezentativca Gareta Bejla da se vrati iz penzije i zaigra za njihov klub.

Bejl je čestitao Reksamu na plasmanu u četvrtu englesku ligu, a to su iskoristili Rejnolds i Makelheni i putem društvenih mreža poslali su mu poziv.

U odgovoru na Bejlovu video poruku, Makelheni je napisao na Tviteru: "Hej Garet Bejl, hajde da igramo golf, gdje potpuno neću provesti četiri sata pokušavajući da te ubijedim da se vratiš za još jednu magičnu sezonu".

Bejl je u odgovoru napisao "Zavisi na kom terenu..." i tagovao je organizatore Britanskog opena u golfu, čije je sjedište u Sent Endrusu u Škotskoj.

Vreksam
foto: Beta/AP

Bivši fudbaler Totenhema i Real Madrida je prije tri meseca završio karijeru. On nikada nije igrao fudbal u nižim ligama i vjerovatno bi tražio veliku platu. Bejl je rođen u Kardifu u Velsu, odakle je i fudbalski klub Reksam.

Rejnolds i Makelheni su preuzeli Reksam kada je 2021. godine klub bio u teškoj situaciji i od tada su ga podigli. Klub je stekao finansijsku stabilnost i popularnost, a oni ga od tada oni na razne načine promovišu.

Obojica su u suzama dočekali kraj utakmice u subotu protiv Borem Vuda, koju je Reksam dobio sa 3:1 i automatski se iz Nacionalne lige plasirao u četvrtu englesku ligu - Ligu dva.

Bonus video: