Direktor Intera: Vjerujem da Inzagi ostaje

"Izuzev Serije A, sezona je pozitivna, ali još nismo ništa uradili", poručio je Đuzepe Marota

4061 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Inter ima turbulentnu sezonu koja bi na kraju mogla da postane fenomenalna.

"Nerazuri" su u Top 4 u Seriji A, igraće finale Kupa Italije (sastaće se sa Fiorentinom), a na dobrom su putu i da se plasiraju u finale Lige šampiona nakon što su sinoć u prvom meču polufinala nadigrali Milan (2:0).

Trener Simone Inzagi je ove sezone nekoliko puta bio na ledu, spekulisalo se da bi mogao da bude smijenjen, ali sada je na "Meaci" klima drugačija.

"Ne pravimo analizu na osnovu jedne ili nekoliko utakmica, bitan je i način rada, profesionalizam. Da li Inzagi ostaje za narednu sezonu? Vjerujem da ostaje", rekao je Interov direktor Đuzepe Marota.

"U redu, u Seriji A nismo bili tako dobri ove sezone, ali to je slučaj sa još nekoliko ekipa. Napoli je osvojio titulu, igrao je nevjerovatno i učinio je da mi ostali budemo posmatrači", istakao je Marota.

Inter je početkom godine osvojio Superkup Italije...

"Izuzev Serije A, sezona je pozitivna, ali još nismo ništa uradili. Protiv Milana smo bili odlični, ulazak u meč je bio pravi i to je donijelo rezultat. Čeka nas revanš, nije gotovo, ali pobjeda od 2:0 nam daje vjeru da možemo u finale", poručio je Marota.

Bonus video: