Real strahuje od makedonskog Bekama

Španski list AS navodi da Levante ove godine rapolaže tajnim oružjem, fudbalerom sa snajperom sa milimetarski preciznim udarcem, koji podjednako dobro igra sa obje noge i odlično kontroliše loptu.
0 komentar(a)
Enis Bardi, Foto: As.com
Enis Bardi, Foto: As.com
Ažurirano: 08.09.2017. 14:13h

Španski sportski list AS uporedio je danas fudbalskog reprezentativca Makedonije Enisa Bardija sa Dejvidom Bekamom.

Tekst pod naslovom "Enis Bardi, novi Bekam, igra za Levante" objavljen je u okviru najave za sjutrašnji meč trećeg kola španske Primere izmedju Real Madrida i Levantea.

Španski list navodi da Levante ove godine rapolaže tajnim oružjem, fudbalerom sa snajperom sa milimetarski preciznim udarcem, koji podjednako dobro igra sa obje noge i odlično kontroliše loptu.

U predstavljanju Bardija se navodi da se radi o fantastičnom igraču koji dolazi iz Makedonije i koji je u tim iz Valesnije došao iz mađarskog Ujpešta.

“Nakon njegovog dolaska u Levante klub sada ima mnogo veće ambicije. Bardi je već u predsezoni pokazao svoje vještine. Umije da izbaci golmane iz kopački. Ima svoj spostveni stil, a a lopta je u njegovim nogama nevjerovatno poslušna”, piše AS, navodeći da je do sada za svoj novi tim dao četiri pogodka.

List ističe da Bardi ima "viziju i da je već novi Dejvid Bekam za Levante i da očekuje da svojim ograma osvoji i cijelu La Ligu".

"Sa svojih 22 godine Bardi je nebrušen dijamant", piše AS.

Bonus video: