Sutjeska, Arsenal i Budućnost saznali potencijalne protivnike u 2. kolu kvalifikacija za LK

Prvi mečevi drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija igraju se 27. jula, a revanši 3. avgusta

15509 pregleda 39 reakcija 13 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

U Nionu je danas održan žrijeb za drugo kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, a potencijalne rivale saznali su Sutjeska, Arsenal iz Tivta i Budućnost, ukoliko se ne plasira u 1. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona ili u istom bude eliminisana od Šamroka.

Ako eliminiše Kosmos iz San Marina, Sutjeska će u drugoj rundi igrati sa Penibontom iz Velsa ili Santa Kolomom iz Andore.

Žrijeb
foto: Uefa

Budućnost sezonu počinje u pretkvalifikacijama za Ligu šampiona, protiv šampiona Andore, Atletik Eskaldesa. U slučaju da taj meč izgube "plavi" bi u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija igrali sa albanskim Partizanijem ili BATE Borisovim.

Žrijeb
foto: Uefa

Ako Budućnost prođe u finale pretkvalifikacionog turnira i onda izgubi, u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija bi igrala sa Žalgirisom ili Strugom.

Žrijeb
foto: Uefa

Ako osvoji turnir na Islandu, plasira se u 1. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a onda izgubi od Šamroka, Budućnost bi u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija igrala protiv Ferencvaroša ili Klaksvika.

Žrijeb
foto: Uefa

Arsenal u 1. kolu igra sa jermenskim Alaškertom. Ako prirede iznenađenje Tivćani će u drugom kolu igrati sa mađarskim Debrecinom.

Prvi mečevi drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija igraju se 27. jula, a revanši 3. avgusta.

Bonus video: