Onana već galami na Megvajera, Junajted još daleko od prave forme

"Ne sviđa mi se to od Onane. Megvajer je laka meta, nije uradio ništa loše", prokomentarisao je Gabrijel Agbonlahor, nakadašnji fudbaler Aston Vile i engleske reprezentacije

3715 pregleda 0 komentar(a)
Onana, Foto: Reuters
Onana, Foto: Reuters

Četvrti meč na turneji po Sjedinjenim Američkim Državama - treću uzastopni poraz.

Iako nova sezone Premijer lige kreće 14. avgusta, Mančester junajted još nije pronašao pravu formu, a posljednja provjera protiv Borusije Dortmund (3:2) u Nevadi donijela je i mnogo nervoze među igračima.

Najprije su rasparavu nakon jednog od golova Borusije imali mladi Brandon Vilijams i golman Tom Hiton, a potom je na red došao i bivši kapiten Hari Megvajer koji je izgleda kriv za sve loše što se dešava ovom klubu.

Nakon loše razmjene pasova engleskog štopera sa Kristijanom Eriksenom, Borusija je imala veliku šansu, ali je mrežu sačuvao novi golman velikana sa "Old Traforda" Andre Onana.

Iako je u klubu tek nekoliko dana to nije bio problem za kamerunskog golmana da se ljutito zaleti ka Megvajeru i nešto mu u bijesu kaže.

"Ne sviđa mi se to od Onane. Megvajer je laka meta, nije uradio ništa loše", prokomentarisao je Gabrijel Agbonlahor, nakadašnji fudbaler Aston Vile i engleske reprezentacije.

Meč u Paradajsu obilježio je ofanzivac Borusije Donijel Malen sa dva pogotka, dok je strijelac za "milionere" bio i Jusufa Mukoko. Golove za Junajted postigli su Diogo Dalo i Antoni.

Do početka Premijer lige, Mančester Junajted očekuju dueli sa Lensom i Atletik Bilbaom, dok će prije starta Bundeslige Borusija odigrati još tri meča - dva prijateljska protiv Ajaksa i Čelsija i u Kupu sa Šot Majncom.

Bonus video: