Barsa je odavno kaparisala Kutinja, čekala se samo njegova zamjena?

Navodno, transfer je bio dogovoren još ranije, ali pod jednim uslovom - da Liverpul dovede igrača koji bi zamijenio Kutinja
2 komentar(a)
Felipe Kutinjo, Foto: Reuters
Felipe Kutinjo, Foto: Reuters
Ažurirano: 31.08.2017. 12:14h

Tabloid "San" često nije pouzdan izvor, ali ovoga puta ne ostavlja ni najmanju sumnju - Filipe Kutinjo je dogovorio transfer u Barselonu.

Kako navodi taj list, brazilski reprezentativac je već u avionu za Evropu, a večeras u 20 sati trebalo bi da bude predstavljen kao novi igrač katalonskog kluba.

Vodeći se tom informacijom, drugi engleski mediji krenuli su i korak dalje.

Navodno, transfer je bio dogovoren još ranije, ali pod jednim uslovom - da Liverpul dovede igrača koji bi zamijenio Kutinja.

Taj igrač je, po svemu sudeći, Aleks Okslejd Čembrlen, koji je danas predstavljen kao pojačanje iz Arsenala.

Barselona je, navodno, prihvatila da plati 150 miliona za Kutinja, koji je i u razgovoru sa Jirgenom Klopom jasno rekao da ne vidi budućnost na "Enfildu".

Brazilac nije odigrao ni jedan meč ove sezone, zvanično zbog povrede leđa, ali su ljekarti, odmah po njegovom dolasku na pripreme brazilske selekcije, konstatovali da je on potpuno spreman za igru...

Španski klubovi nisu u tolikoj žurbi za dovođenje igrača, jer se prelazni rok u toj zemlji završava 1. septembra u ponoć.

Bonus video: