Mbape ostaje u Parizu, ali neće igrati, PSŽ će saslušati ponude za Nejmara

PSŽ ne želi da oprosti Mbapeu

10622 pregleda 1 komentar(a)
Kilijan Mbape, Foto: Reuters
Kilijan Mbape, Foto: Reuters

Hari Kejn je blizu prelaska u Bajern Minhen pa se jedna transfer saga završava, a i druga dobija epilog - Kilijan Mbape je čelnicima PSŽ-a poručio da ovog ljeta neće mijenjati sredinu.

I pored toga njegova situacija u klubu ostaće nepromijenjena. PSŽ se neće smilovati, pa će mladi fudbaler vjerovatno čitavu sezonu provesti na tribinama, piše Sky.

Mbape je razočaran transfer politikom kluba. On je prethodnog ljeta produžio ugovor, jer su mu čelnici obećali da će angažovati Roberta Levandovskog i Bernarda Silvu. Ali, Levandovski je završio u Barseloni, dok je Silva i dalje igrač Mančester sitija.

Upravo je to bio razlog zašto je Mbape ovog ljeta želio da napusti PSŽ. Spekulisalo se o prelasku u Real Madrid, ali će Madriđani sačekati sljedeće ljeto kako bi mladog fudbalera doveli bez obeštećenja.

U međuvremenu PSŽ planira život poslije Mbapea. Ovim činom francuski šampion želi da pošalje poruku ostalim igračima da niko nije veći od kluba.

PSŽ je čak i prihvatio ponudu Al-Hilala, ali Mbape nije želio da se preseli u Saudijsku Arabiju.

U međuvremenu čelnici francuskog šampiona će saslušati svaku ponudu koja stigne za Nejmara, koji je poručio da želi da ide.

PSŽ za Nejmara traži minimum 80 miliona funti. Spekulisalo se o povratku Brazilca u Barselonu, ali španski klub nije u sjajnoj finansijskoj situaciji.

Nejmaru ugovor ističe za tri godine, a godišnje zarađuje 25 miliona.

Bonus video: