Milinković: Biće teško protiv Dečića, kao što je bilo i u prvom meču ove sezone

Derbi 11. kola - Budućnost u nedjelju od 18 sati gostuje Dečiću

5997 pregleda 7 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Budućnost je u srijedu osvojila samo bod protiv Mladosti Lob.bet i sama sebi stvorila pritisak pred derbi koji je čeka u nedjelju - aktuelni šampion na Starom aerodromu gostuje Dečiću u sudaru dvije prvoplasirane ekipe na tabeli 1. CFL.

"Plavi" imaju 19 bodova, dva više od Tuzana.

"Očekivali smo tri boda protiv Mladosti, ali nismo uspjeli u namjeri da ih osvojimo. Stvorili smo mnogo stopostotnih šansi. Možda je falio taj drugi gol kada smo poveli 1:0 i vjerovatno bi rezultat bio drugačiji", rekao je trener Budućnosti Mladen Milinković i okrenuo se onom što slijedi:

"Neće biti lako, kao što nije ni u prvom meču ove sezone kada smo remizirali. Tada smo u prvih 60 minuta bili nadmoćniji iako smo opet i tu utakmicu bili u minusu - uspjeli smo da se vratimo i promašimo par izglednih situacij Motivacija je vrlo bitna, želja i volja kod igrača i ko bude imao malo više sreće, vjerovatno će to presuditi", istakao je Milinković.

Dečić je nedavno promijenio trenera, sada je tu Milorad Peković.

"Svaka promjena trenera malo razdrma ekipu, igrači žele da se nametnu. Došao je dobar trener koji je napravio dobre rezultate sa Podgoricom, iskusniji je za dvije, tri sezone. Dečić je ponovo na dobrom putu, ostvario je dvije pobjede u posljednja dva kola", kazao je Milinković.

Bonus video: