Krstović opasan, Napoli opasniji: Šampion se prošetao Jadranom (VIDEO)

Leće - Napoli 0:4, previsok poraz tima Nikole Krstovića, s obzirom na deševanja na terenu, ali se "đalorosi" nakon blistavog starta polako vraćaju u realnost

14264 pregleda 4 komentar(a)
Nikola Krstović u duelu sa Ostigardom, strijelcem prvog gola za Napoli, Foto: Reuters
Nikola Krstović u duelu sa Ostigardom, strijelcem prvog gola za Napoli, Foto: Reuters

Nikola Krstović ponovo je bio najopasniji fudbaler Lećea, ovoga puta ne bi pomoglo njegovom timu ni da je zatresao mrežu - Napoli je bio prejak na stadionu "Via del Mare" i pobjedom 4:0 najavio povratak u prošlosezonsku formu.

Rezultat možda vara, gosti jesu bili bolji, ali ne za četiri gola - posljednja dva postigli su u 88. i 94. minutu, greškama štopera domaćih Iljbera Ramadanija.

Ostigard glavom nakon prekida u 16. minutu i Osimen, takođe glavom, ali nakon prvoklasnog driblinga i centaršuta Kvarachelije, lansirali su Napolitance.

Krstović je prethodno kod 0:1 imao dobar udarac "iz koljena" sa 20-ak metara, a gol Strefece u nastavku, kada su gosti imali dva gola prednosti, poništen je zbog igre rukom crnogorskog napadača.

Gaetano i Politano iz penala u finišu su do vrha napunili mrežu domaćina.

Leće je ostalo na 11 bodova nakon drugog uzastopnog poraza (prethodnih je stigao od još jednog velikana, Juventusa), Krstović na tri gola, dok se Napoli sa 14 bodova probio do trećeg mjesta.

"Đalorosi" u narednom kolu dočekuju Sasuolo.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: