Sutjeska najavljuje let nakon pauze

Sutjeska sjutra u 13. kolu od 13 sati dočekuje Jedinstvo, kraj Bistrice niko ne sumnja u pobjedu

4741 pregleda 7 komentar(a)
Janković i pomoćnik Marko Jevremović smatraju da su dobro radili u pauzi, Foto: Meridianbet 1.CFL
Janković i pomoćnik Marko Jevremović smatraju da su dobro radili u pauzi, Foto: Meridianbet 1.CFL

Sutjeska je u sezonu krenula ispod svih očekivanja, i osim što je izgubila mogućnost da odbrani titulu u Kupu Crne Gore - nalazi se na šestom mjestu tabele Meridianbet 1. CFL-a, sa svega 16 bodova iz 12 utakmica. Sedam manje od lidera Dečića.

No, kraj Bistrice smatraju da će od sjutra kriza rezultata biti prošlost, i da će protiv Jedinstva na svom terenu upisati tri boda.

"Očekuje nas teška utakmica jer nismo pred pauzu imali očekivane rezultate. Iskoristili smo zato reprezentativnu pauzu da analizioramo i uvidimo gdje smo griješili, da oporavimo ekipu ali i da dođe do "hemije" u sastavu. Smatram da smo pauzu odlično iskriostili i da ćemo osvojiti sjutra tri boda - obećao je vezista Balša Boričić.

Samo dva boda u tri utakmice pred pauzu, a čak dvije od njih Sutjeska je bila domaćin ali nije mogla više od poraza od Mornara (0:1) i remija s Jezerom (1:1). Identičnim rezultatom u posljednjem kolu pred pauzu Nikšićani su remizirali na gostovanju Arsenalu.

"Imamo anjveća očekivanja u nastavaku, tako smo se pripremali a i ekipa je kompletna, ako se izuzme izostanak Šaletića sjutra zbog žutih akrtona. Imamo kvalitetan sastav, dobru "klupu" i imaće ko da ga zamijeni. Samo da popravimo realizaciju, ali ne može da ne ohrabruje igra i broj stvorenih prilika, odnosi snaga na terenu tokom utakmica sa rivalima. Ali konstatujemo veliki broj stativa, prečki, promašenih zicera - kazao je trener Sutjeske Vladimir Janković i dodao:

"Tokom pauze smo se i pripemali da ispunimo velika očekivanja i da ekipa dođe do nivoa da pogađa iz šansi koje dođu iz igre. Mada, tu nekada zasmeta i neka viša sila - zaključio je Janković

Bonus video: