Nejmar pred debi: Ne osjećam pritisak, jer uživam u fudbalu

"Pritisak je dio vrhunskog fudbala. To nije ništa novo. Kada igram fudbal ne razmišljam ni o čemu drugom, jer je fudbal moj život. Tako će biti zauvijek", rekao je Nejmar
53 pregleda 0 komentar(a)
Nejmar, Foto: Reuters
Nejmar, Foto: Reuters
Ažurirano: 11.08.2017. 11:47h

Sve je spremno za debi najskupljeg fudbalera svih vremena - Barselona je dobila 222 miliona eura, izdala sertifikat za transfer i Nejmar će u nedjelju istrčati u dresu Pari sen Žermena na meču sa Gengampom.

"Presrećan sam što je sve gotovo. Čast mi je što ću predstavljati klub kakav je PSŽ i uradiću sve da ispunim očekivanja ljudi koji su uradili sve da dođem. Na meni je da igram najbolje što mogu i da usrećim navijače", rekao je Nejmar pred debi.

On je ponovio da ga u Pariz nije privukao novac.

"Privukao me je projekat, ambicije kluba, koje su iste kao i moje. Pari sen Žermen je snažna organizacija, koja se još razvija i želi da napravi velike stvari. Imamo tim da ispuni ambicije, igram sa sjajnim fudbalerima", kazao je Brazilac.

Kako je biti najskuplji fudbaler na svijetu, da li je pritisak veći...

"Pritisak je dio vrhunskog fudbala. To nije ništa novo. Kada igram fudbal ne razmišljam ni o čemu drugom, jer je fudbal moj život. Tako će biti zauvijek", rekao je Nejmar.

Bonus video: