Milan pobijedio Lacio, Rimljani završili meč sa osmoricom, pocrvenio i Marušić

Cnogorski reprezentativac nešto prigovorio sudiji u nadoknadi, ovaj ga poslao u svlačionicu prije vremena. Milan slavio 1:0 golom Okafora nekoliko minuta prije toga

8130 pregleda 0 komentar(a)
Okafor postiže pobjedonosni gol, Foto: Reuters
Okafor postiže pobjedonosni gol, Foto: Reuters

Milan je od 57. minuta imao brojčanu prednost protiv Lacija na "Olimpiku", zbog isključenja Pelegrinija, u 88. minutu je preko Okafora postigao pobjedonosni gol, a meč završio sa tri igrača više!

U sudijskoj nadoknadi vremena "pocrvenio" je i crnogorski reprezentativac Adam Marušić, jer je nešto dobacio sudiji, a potom i Francuz Genduzi, nakon udaranja Kristijana Pulišića.

Velika gužva i po završetku meča - velika nervoza u premijernom duelu 25. kola Serije A, ali Milan iz Rima nosi važne bodove kojima je drugoplasiranom Juventusu prišao na bod, uz utakmicu više.

Vodeći Inter je neuhvatljiv - ima 13 bodova prednosti u odnosu na gradskog rivala, uz utakmicu manje.

Milanezi se, međutim, već neko vrijeme trkaju sa Juventusom za 2. poziciju, to je njihovo "prvenstvo", i sada će čekati ishod derbija kola i gostovanja "stare dame" u Napulju u nedjelju veče.

Teška, tvrda utakmica na "Olimpiku", baš onako kako odgovara Laciju, koji se sprema za revanš sa Bajernom u osmini finala Lige šampiona, u utorak u Minhenu, gdje nosi prednost 1:0.

Stvari su ispale iz ravnoteže kada je Luka Pelegrini u razmaku od samo šest minuta, početkom nastavka, dobio dva žuta kartona.

Dugo je, ipak, trebalo gostima da slome oslabljenog domaćina, gol Leaoa poništen je zbog ofsajda, a onda je dva minuta prije kraja Okafor iz drugog pokušaja - nakon što mu je golman Lacija Provedel odbranio prvi šut, zatresao mrežu.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: