Inter odbio Marsej za Jovetića

Pored Jovetića, na listi želja Marseja su i Olivije Žiru (Arsenal), Musa Dembele (Seltik), Vilfred Boni (Mančester siti) i Vinsent Jansen (Totenhem)
4 komentar(a)
Stevan Jovetić Inter MIlano, Foto: Fcinter.it
Stevan Jovetić Inter MIlano, Foto: Fcinter.it
Ažurirano: 06.08.2017. 11:37h

Marsej je opet zainteresovan za Stevana Jovetića, ali je odmah i odbijen od strane Intera, prenose francusi "L'Ekip".

Ovaj medij je, tačnije, danas prvo objavio da su milanski i francuski klub ponovo u pregovorima za crnogorskog napadača, ali nije mnogo prošlo pošto je korigovao informaciju.

"Inter je odbio ponudu Marseja", ističe "L'Ekip".

Navodno, Marsej se samo donekle približio cifri koju želi Inter za Jovetića - ponudio je 11 miliona, što je dva miliona manje od onoga što ispunjava uslove "crno-plavi".

Inter, dakle, cijelo ljeto odolijeva kada su u pitanju ponude za Jovetića, čime jasno želi da stavi do znanja zainteresovanim klubovima da neće da ga pusti ispod cijene.

Sevilja je od početka ljeta bila najbliža Jovetiću, ali nije htjela da ponudi više od 10 miliona, pa je Inter odavno stopirao pregovore.

Marsej je dugo stidljivo pominjan u italijanskim medijima kao potencijalni novi Jovetićev klub, ali Crnogorac nije jedini napadač kojeg želi trener Rudi Garsija.

Pored njega, na listi su i napadači koji igraju na Ostrvu - Olivije Žiru (Arsenal), Musa Dembele (Seltik), Vilfred Boni (Mančester siti) i Vinsent Jansen (Totenhem).

Na kraju nije isključeno ni da Jo-Jo ostane u Interu, ali to najviše zavisi od ponuda do kraja avgusta.

Bonus video: