Nejmar rekao zbogom: Fudbalski transfer vijeka je završen?!

Svjetski mediji i portali u live prenosima prate dešavanja u Španiji i Francuskoj, traže potvrdu da će Brazilac u transferu vrijednom 222 milionapostati igrač PSŽ-a
74 pregleda 3 komentar(a)
Nejmar, Foto: Reuters
Nejmar, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.08.2017. 09:58h

Najveći transfer svih vremena je na pomolu - Brazilac Nejmar jutros se pojavio na treningu Barselone i pozdravio sa sagračima, a klub potvrdio da je izrazio želju da ode.

Svjetski mediji i portali u live prenosima prate dešavanja u Španiji i Francuskoj, čekaju zvaničnu potvrdu da će Brazilac u transferu vrijednom 222 miliona postati igrač Pari sen Žermena.

Nakon što je napustio trening, BBC je objavio da je Nejmar dobio dozvolu kluba da ode u Pari sen Žermen, a portparol Barse za AFP potvrdio vijest da je Brazilac rekao saigračima da ih napušta.

To su jutros i nagovijestili svi katalonski mediji.

Još, međutim, nema zvanične potvrde da je posao završen, a francuski mediji najavljuju da će Nejmar večeras ili sjutra ujutro doputovati u Pariz.

U četvrtak bi trebalo da obavi ljekarske preglede, a u petak da bude predstavljen u dresu PSŽ-a.

"Nejmar je dobio dozvolu trenera da propusti trening i završava poslove oko svoje budućnosti", kratko je saopšteno iz Barselone.

Nejmarov agent Vagner Ribeiro je, u međuvremenu, doputovao u Pariz, a jedna njegova objava na Tviteru bila je dovoljna da se ugledni "L'Ekip" zapita:

"Da li je ovo potvrda da je sve gotovo?"

Tvit glasi:

"Predivni Pariz, Ajfelova kula, grad vina, gastronomije i FUDBALA".

Bonus video: