Nejmar se ne vraća u Barselonu - prvo Kina, pa Pariz

Minulih dana stizale su oprečne informacije oko transfera vijeka, vrijednog 222 miliona eura, ali ni igrač, ni oba kluba nisu demantovali da postoje kontakti
0 komentar(a)
Nejmar, Foto: Reuters
Nejmar, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.07.2017. 15:14h

U avionu sa fudbalerima Barselone na povratku iz SAD neće biti Nejmara, javlja brazilska TV stanica "Esporte interativo", koja je prije 10-ak dana objavila vijest o senzacionalnom transferu u Pari sen Žermen.

Nejmar, ipak, nije otputovao u Pariz, već u Kinu, zbog učešća u jednoj marketinškoj kampanji, u kojoj je akter i Kristijano Ronaldo.

Brazilski mediji tvrdi, međutim, da će iz Kine, Nejmar sletjeti u Francusku i da će objaviti da postaje igrač Pari sen Žermena.

Minulih dana stizale su oprečne informacije oko transfera vijeka, vrijednog 222 miliona eura, ali ni igrač, ni oba kluba nisu demantovali da postoje kontakti.

Stizala su samo uvjeravanja iz Barse i nada da će Nejmar ostati, dok se iz PSŽ-a nisu oglašavali, osim hvalospjevima na račun Barsinog asa.

Nejmar je sinoć postigao jedini gol u pobjedi nad Mančester junajtedom, a prethodno je dva puta pogodio mrežu Juventusa...

Bonus video: