Brazilac daje golove kao Mesi i uslovljava statusom zvijezde

Nejmar želi "brazilsku" Barsu, a Barzalji, Banatija...,znaju čime uslovljava
0 komentar(a)
Nejmar, Foto: Reuters
Nejmar, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.07.2017. 09:59h

Sjajni brazilski napadač Nejmar potvrdio je klasu dublom u pobjedi Barse nad Juventusom (2:1). Trener Barselone Ernesto Valverde decidno je poručio upravi da velike ekipe nema bez Nejmara... Uprava je riješila da zadrži Nejmara, kojem Pari Sen Žermen nudi najbolji ugovor u istoriji fudbala. Svi veliki mediji trvdili su da je prelazak u Pariz gotova stvar, ali...

"Nejmar će ostati u Barseloni, koja će uraditi sve da ispuni njegove zahtjeve", poručili su iz kluba.

Nije ni čudo nakon što se Brazilac u stilu saigrača Mesija u Americi prošetao sinoć kroz jednu od najboljih svjetskih odbrana, kakvu ima Juventus.

Barselona je ubijedila Nejmara da ostane, a njegov prvi uslov nije bio novac ili druge povoljnosti. Nejmar je Barsu uslovio dovođenjem većeg broja Brazilaca u ekipu. Prioritet na njegovom spisku su trojica vezista - Paulinjo (Gvangžu Evergrande), Kutinjo (Liverpul) i Lukas Lima (Santos).

Barselona odavno pokušava da dovede Paulinja, ali stidljivo, pošto je najboljem klubu Azije ponudila prvoi 25, a potom 30 miliona eura. To su Kinezi momentalno odbili, baš kao i Liverpul 70 miliona za Kutinja.

Sada preostaje da se vidi koliko je Barselona spremna da "razriješi kesu".

U Barsi su osimNejmara još dvojica Brazilaca, koji nijesu starteri - vezisti Rafinja i Tijago Alkantara.

Bonus video: