Vučelić, Maraš, Došljak i Matijašević potpredsjednici FSCG

Na prvoj sjednici novog saziva Izvršnog odbora, kojoj je prisustvovalo 11 od 13 članova, imenovani su potpredsjednici FSCG za ovaj period - Vladan Vučelić, Milenko Mića Maraš, Vojislav Došljak i Mitar Matijašević.
84 pregleda 2 komentar(a)
Vladan Vučelić, Foto: Boris Pejović
Vladan Vučelić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 05.07.2017. 16:36h

Nakon Izborne Skupštine FSCG, na kojoj je predsjednik Dejan Savićević dobio novi četvorogodišnji mandat, održana je i konstitutivna sjednica Izvršnog odbora za mandatni period 2017 - 2021.

Kako je saopšteno, na prvoj sjednici novog saziva Izvršnog odbora, kojoj je prisustvovalo 11 od 13 članova, imenovani su potpredsjednici FSCG za ovaj period - Vladan Vučelić, Milenko Mića Maraš, Vojislav Došljak i Mitar Matijašević.

Izvršni odbor je usvojio pravilnike, propozicije i troškovnike svih takmičenja u organizaciji Fudbalskog saveza Crne Gore za sezonu 2017/2018. kao i liste delegata, sudija (jedinstvena lista sudija, jedinstvena lista sudija pomoćnika, razvojna lista sudija i razvojna lista sudija pomoćnika) i kontrolora suđenja za narednu takmičarsku godinu.

U predstojećoj takmičarskoj sezoni, zbog smanjenja broja klubova u Telekom 1. CFL, u prvom kolu Kupa Crne Gore biće slobodni učesnici prošlogodišnjih polufinanih mečeva.

Izvršni odbor usvojio je i Predlog odluke o imenovanju stalnih komisija Fudbalskog saveza Crne Gore, kao i predlog povećanja finansijske pomoći klubovima Telekom 1. CFL i Druge lige Crne Gore.

Na današnjoj sjednici Izvršni odobr imenovao je Dr Nika Raičkovića za direktora Centra za edukaciju za trenere FSCG za naredni četvorogodišnji period, a na isti period izabrano je i Stručno vijeće Centra za edukaciju u sastavu Nikola Rakojević (predsjednik), Stanko Tomičić, Mojaš Radonjić, Branislav Milačić i Predrag Maraš.

Bonus video: