Sabatini otputovao u Pariz za Di Mariju

Argentinac bi potpisao četvorogodišnji ugovor i po sezoni bi zarađivao sedam miliona
0 komentar(a)
Di Marija, Foto: Reuters
Di Marija, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.07.2017. 17:41h

Inter je riješio finansijski fer-plej, sada može bez problema da se okrene potencijalnim pojačanjima nakon što je od prodaja zaradio 30 miliona i ušao u pozitivan bilans.

Stigao je slovački štoper iz Sampdorije Milan Škriniar, u toku naredne sedmice će i Borha Valero, ali navijači očekuju više, mnogo više od vlasnika koji najavljuju velike stvari.

Najveće pojačanje ljetnjeg prelaznog roka bi mogao da bude Anhel di Marija, prenosi italijanska "Republika" i iznosi ponudu koju je direktor "crno-plavih" Valter Sabatini poslao Pari Sen Žermenu.

Navodno, Inter je spreman da za Di Mariju plati 50 miliona i da u Pariz pošalje Žofrija Kondogbiju, što znači da bi transfer mogao da iznosi oko 65 miliona eura.

Inter daje dobru ponudu i Di Mariji - potpisao bi četvorogodišnji ugovor i po sezoni bi zarađivao sedam miliona.

Da je Di Mariji otvoren put da napusti "Park prinčeva" govori i to da je PSŽ na korak od dovođenja Hamesa Rodrigesa iz Real Madrida.

U međuvremenu, sve je realnije da će Inter napustiti i Gari Medel.

Čileanac ima ponudu Trabzonspora, ali i da se vrati u Boka juniorse - velikan iz Buenos Ajresa za "pitbula" nudi pet miliona eura, Inter je načelno pristao, samo se čeka odgovor omalenog veziste.

Inter je danas pojačao i sportski sektor, pa se Sabatiniju i Pjeru Auziliju pridružio i Dario Baćin, bivši sportski direktor Palerma.

Bonus video: