Pakao Grbavice ipak je destabilizovao Zetu

"Mogli smo i više, malo smo ušli bojažljivo u meč. Ništa nije gotovo, moramo da budemo ofanzivniji u revanšu", kaže Kalezić
1 komentar(a)
Cavnić, Željezničar - Zeta, Foto: Fkzeljeznicar.ba
Cavnić, Željezničar - Zeta, Foto: Fkzeljeznicar.ba
Ažurirano: 01.07.2017. 14:53h

Zeta se nadala (i dalje se nada) prolazu protiv Željezničara, ali poraz u gostima bez postignutog gola (1:0) definitivno nije rezultat koji je četa Duška Vlaisavljevića priželjkivala pred revanš.

U paklu Grbavice, Golubovčani su samo na momente pokazali zašto su prošle sezone osvojili najviše bodova na domaćoj sceni.

"Mislim da smo mogli i više, malo smo bojažljivo ušli u utakmicu", kaže ofanzivac Zete Vasko Kalezić.

"Mlada smo ekipa, prosjek godina je tek nešto iznad 21, ima tu mnogo igrača koji su prvi put igrali u ovakvoj atmosferi. Vjerovatno je i to uticalo na nas, Željezničar je imao veći posjed, kontrolisao je utakmicu, postigao jedan gol, ali mi i dalje vjerujemo da možemo u revanšu da pobijedimo sa dva ili više razlike i plasiramo se u naredno kolo", dodao je Kalezić.

Prednost Željezničaru pred revanš donio je najbolji strijelac Lendrić početkom nastavka. Imala je Zeta dobre prlike preko Kukuličića i Adžovića, ali mogao je i domaćin da postigne još neki gol.

"Nadam se da u revanšu nećemo biti tako loši - primili smo gol nakon greške golmana, sredina terena nije ni postojala", prokomentarisao je nakon meča trener Zete Duško Vlaisavljević.

Ništa još, međutim, nije izgubljeno.

"Vidjećemo, ima još da se igra, ovo je rezultat koji se stiže", dodao je trener Zete.

"Vjerujemo da u revanšu možemo da odigramo ofanzivnije. Nadamo se da će se napuniti stadion, te da uz iskustvo više koje smo stekli u prvom meču možemo da slavimo sa dva gola razlike", istakao je Kalezić.

U redovima Željezničara, s druge strane, bili su djelimično zadovoljni.

"Dominirali smo, igrali onako kako smo i zamislili, stekli prednost pred revanš. Žao mi je što nismo dali drugi gol, utisak bi bio ljepši. Ništa nije gotovo, ali vjerujem da smo za nijansu bolji i da ćemo to dokazati u Podgorici", kazao je trener Željezničara Slavko Petrović.

Revanš se igra u četvrtak na stadionu pod Goricom u 20.30.

Bonus video: