Mediji: Jovetić neće u Marsej, Spaleti traži da ostane u Interu

O Jovetiću, dakle, i danas pišu ugledni sportski mediji, koji su juče veličali njegovu igru i spektakularne golove za reprezentaciju, u duelu sa Jermenijom
84 pregleda 3 komentar(a)
Crna Gora - Jermenija, Foto: Savo Prelević
Crna Gora - Jermenija, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.06.2017. 09:18h

Stevan Jovetić neće preći u Olimpik Marsej, najavljuje "Gazeta delo sport", dok "Tutosport" najavljuje potpuni obrt i mogućnost da kapiten crnogorske reprezentacije ostane u Interu.

O Jovetiću, dakle, i danas pišu ugledni sportski mediji, koji su juče veličali njegovu igru i spektakularne golove za reprezentaciju, u duelu sa Jermenijom.

Današnja tema je prelazni rok i njegova klupska budućnost.

"Gazeta" piše da je Olimpik Marsej izuzetno zainteresovan za Jovetića, da su sportski direktor Andoni Zubizareta i trener Rudi Garsija spremni da krenu u realizaciju transfera, ali da su dobili crveno svjetlo predsjednika Žak-Anrija Ejroa.

Razlog - Jovetićeva godišnja plata, koja je, tvrdi list iz Milana, prevelika za Olimpikov budžet.

Navodno, francuski klub ne može da isplaćuje 3,5 miliona eura po sezoni.

"Tutosport", s druge strane, donosi vijest da Lućano Spaleti, novi trener Intera, vjeruje Jovetiću i da bi želio da ga ima u timu za narednu sezonu.

Direktor Intera Valter Sabatini juče je kazao da klub neće snižavati otkupnu cijenu, već da je Jovetić slobodan za 13 miliona eura.

Spaleti, tvrdi list iz Torina, smatra, međutim, da mu je naš reprezentativac potreban, te da cijeni njegove kvalitete i vjeruje da bi mogao da bude jedan od važnijih igrača u novom Interu.

Šanse da Jovetić nakon dvije promašene sezone na "Meaci", te sjajnih izdanja u dresu Sevilje, ostane u Interu su, ipak, veoma male...

Bonus video: