Simeone: Na kraju sezone ću odlučiti o budućnosti

"Naravno, donijećemo najbolju odluku u interesu kluba i za sve nas", rekao je Simeone, i tako ostavio prostor za spekulacije o budućnosti na klupi Atletika.
1 komentar(a)
Dijego Simeone Atletiko Madrid, Foto: Reuters
Dijego Simeone Atletiko Madrid, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.05.2017. 14:03h

Dijego Simeone - Atletiko Madrid, budućnost će biti poznata kroz 48 sati.

Trener "kolćonerosa" je, naime, na današnjoj konferenciji za novinare, uoči sjutrašnjeg posljednjeg meča u sezoni, kod kuće sa Atletik Bilbaom, najavio želju da se sastane sa čelnicima kluba i odluči svoju budućnost.

"Da završimo sezonu prvo, a onda ću se u ponedjeljak sigurno sresti sa Migelom (Anhel Hil Marin, predsjednik kluba) i Andreom (Berom, sportskim direktorom kluba) kako bih vidio šta možemo očekivati u budućnosti", rekao je Ćolo.

"Naravno, donijećemo najbolju odluku u interesu kluba i za sve nas. Imamo jaku osnovu, za nama je šest sjajnih godina, a promjena stadiona će nas primorati, sve zajedno, da damo više. Svi moramo biti na visini zadatka", dodao je Simeone, i tako ostavio prostor za spekulacije o budućnosti na klupi Atletika.

Špansi As je objavio da je Pari Sen Žermen već napravio planove kako da dovede Simeonea, istina za sezonu 2018/2019. Prije toga, Parižani žele da dovedu sportskog direktora Madriđana Bertu, i, kako navodi list, nude mu godišnju platu top igrača - 14 miliona eura!

Za Bertu su zainteresovani i Mančester junajted i Inter.

Dolazak Berte bi bio samo uvod za dolazak Simeonea, godinu kasnije.

As navodi da je Berta već razgovarao sa Simeoneom o Pari sen Žermenu, a da je onda stručnom štabu Atletika saopštio odluku da na kraju sezone napusti Madrid i preseli se u Pariz.

Bonus video: