Junajted može i bez Zlatana, Alardajs prvi put u karijeri osvojio "Enfild"

Najskuplji tinejdžer u istoriji svjetskog fudbala je u 21. minutu naćeo domaće, da bi u 39. izašao sam ispred golmana Toma Hitona, koji je zaustavio šut, ali je pritrčao Runi i postavio konačni rezultat
1 komentar(a)
Vejn Runi, Foto: Reuters
Vejn Runi, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.04.2017. 17:42h

Mančester junajted je počeo život bez Zlatana Ibrahimovića i pokazao da može i bez sjajnog Šveđanina.

Na gostovanju Barnliju, pobjedu su donijeli prošlogodišnji adut i čovjek koji je godinama simbol „crvenih đavola“ - Antoni Marsijal, odnosno Vejn Runi.

Najskuplji tinejdžer u istoriji svjetskog fudbala je u 21. minutu naćeo domaće, da bi u 39. izašao sam ispred golmana Toma Hitona, koji je zaustavio šut, ali je pritrčao Runi i postavio konačni rezultat.

Бернли - Манчестер Юнайтед 0:2. Обзор матча. АПЛ 2016/17. 34 тур. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

To je kapitenu Junajteda bio prvi gol nakon tri mjeseca i dva dana, tj. od utakmice sa Stoukom, kada je u 94. minutu dao gol iz slobodnog udarca za remi (1:1).

"Crveni đavoli" su se približili gradskom rivalu Sitiju na samo bod u borbi za Ligu šampiona, a trećeplasirani Liverpul ima tri boda više.

"Redsi" su situaciju zakomplikovali porazom od Kristal Palasa na "Enfildu" (2:1), iako su golom Filipea Kutinja poveli u 24. minutu.

Preokret je donio bivši napadač Liverpula Kristijan Benteke koji je pogađao u 42. i 74. i donio menadžeru svoje ekipe Semu Alardajsu prvu pobjedu na "Enfild roudu" u karijeri nakon 10 poraza i tri remija.

Bonus video: