Murinjo čestitao bivšem klubu "nezasluženu pobjedu"

“Interesuje me šta bi novinari napisali da smo mi igrali kao što je Čelsi igrao. Baš me zanima. Kratko – David de Hea nije dodirnuo loptu za 90 minuta, samo onu koju je izvadio iz mreže”, ironično je kazao Murinjo
3 komentar(a)
murinjo konte, Foto: Reuters
murinjo konte, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.05.2018. 18:41h

Žoze Murinjo je čestitao Čelsiju osvajanje FA kupa, ali je naglasio da je pobjeda u finalu na Vembliju nad Mančester junajtedom 1:0 – nezaslužena.

“Moram da poštujem to što je Čelsi uradio, ne zato što je riječ o mom bivšem klubu, već zato što je bio pravi rival. Međutim, mi smo zaslužili da dobijemo utakmicu”, kazao je Murinjo.

Junajted je imao inicijativu, veći posjed, Čelsi bio tim koji je čekao šansu iz kontri.

“Interesuje me šta bi novinari napisali da smo mi igrali kao što je Čelsi igrao. Baš me zanima. Kratko – David de Hea nije dodirnuo loptu za 90 minuta, samo onu koju je izvadio iz mreže”, ironično je kazao Murinjo.

Za njegovu ekipu ogroman hendikep je bilo neigranje Lukakua.

“Teško je bez njega protiv rivala koji se brani sa devet igrača. Njegovo prisustvo bi nam mnogo značilo. Ali, dali smo sve, nemam zamjerku. Čelsi nije glup tim, znali su šta nama znače Lukaku ili Felaini, znali su da postave igru", kazao je Murinjo.

Bonus video: