Mladi poraženi u Makedoniji, Radonjić razočaran

Domaćin je slavio 2:0 golovima Elifa Elmaza u 31. i Konstantina Češmedžijeva u 75. minutu iz jedanaesterca.
5 komentar(a)
Crna Gora - Srbija, Foto: Savo Prelević
Crna Gora - Srbija, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 24.03.2017. 18:01h

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je u Skoplju, u prijateljskom meču, od Makedonije 2:0.

Domaćin je do pobjede došao golovima Elifa Elmaza u 31. i Konstantina Češmedžijeva u 75. minutu iz jedanaesterca.

"Puno više sam očekivao od ove grupe igrača. Da li su ta očekivanja bila realna i objektivna? Po ovome što smo danas mogli da vidimo, vjerovatno nisu. U svim fazama igre nam je nedostajao makar i minimum agresije i disicipline, nemoć koju smo pokazali u igri je zaista bila velika. Jasno je da nam predstoji još mnogo posla kako bi mogli da ukomponujemo ekipu i pronađemo model u kojem ćemo igrati u kvalifikacijama", kazao je selektor Mojaš Radonjić nakon utakmice.

Do početka kvalifikacija mlada reprezentacija će igrati još tri utakmice, prijateljski meč sa Gruzijom i turnir “Valerij Lobanovski”.

"Narednih dana ćemo hladne glave analizirati ovu utakmicu. Ponavljam, imali smo velika očekivanja od ove grupe igrača, neko je pružio više, nego manje, ali kada se podvuče crta to nije bilo na zadovoljavajućem nivou. Srećom, pred nama su još tri utakmice i dovoljno vremena za igrače da podignu nivo forme, naročito kada je fizička sprema u pitanju. Ne isključujem mogućnost da se za tim nametne i neko ko do sada nije bio pozivan", zaključio je Radonjić.

Rivali Crne Gore u devetoj kvalifikacionoj grupi su Kazahstan, Francuska, Slovenija, Bugarska i Luksemburg.

Makedonija - Crna Gora 2:0

Skoplje - Trening centar FFM. Sudija: Dimitar Mečkarovski (Makedonija). Strijelci Elmaz u 31, Češmedžijev u 75. (penal)

Makedonija: Mujović, Pozlatanov (83. Zdravkovski), Simovski, Češmidžev, Amanović (60. Anastakovski), Totre (60. Demir), Pektovski (69. Abaz), Elmaz (69. Stojanovski), Kuleski (69. Jevtoski), Babunski (60. Selmani), Kostadinov (83. Alomerović).

Crna Gora: Carević (69. Novović), Rašo, Uskoković (45. Filipović), Cmiljanić, Šarkić, Perović, Pjetrović (45. Golubović), Vukčević (78. Vučić), Nilović (78. Bajić), Đuričković (69. Camaj), Kukuličić (69. Vukčević).

Bonus video: