Ćolo u ugovoru ima dvije klauzule

"Kalćomerkato" prenosi da bi Simeone bez obeštećenja mogao da ode samo u dva slučaja - ako se Atletiko ne plasira u Ligu šampiona ili ako stigne poziv reprezentacije Argentine...
0 komentar(a)
Simeone, Foto: Reuters
Simeone, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.03.2017. 17:11h

Dijego Simeone je u toku sezone više puta ponovio da želi da ostane u Atletiko Madridu makar do isteka ugovora 2018. godine.

Italijanski "Kalćomerkato", ipak, navodi da postoji šansa da Argentinac već na ljeto napusti klub, jer u ugovoru postoje dvije klauzule koje to omogućavaju.

Kako prenosi specijalizovani fudbalski sajt, Simeone bi bez obeštećenja mogao da ode samo u dva slučaja - ako se Atletiko ne plasira u Ligu šampiona ili ako stigne poziv reprezentacije Argentine.

Ako bi se ispunio jedan od ova dva uslova Atletiko ne bi mogao da traži obeštećenje od 50 miliona (koliko navodno stoji u kluazuli), ali bi i tada ključna bila Ćolova želja.

Inter i Juventus su odavno najzainteresovaniji da dovedu Argentinca, a vjeruje se da bi u ovom italijanskom derbiju prednost imao gigant iz Milana, za kojeg je Simeone i igrao.

Kada je Simeone u pitanju, međutim, teško da ugovor išta znači, jer malo ko vjeruje da njega u Atletiku "drži" taj papir, a i sam je bezbroj puta rekao da će raditi u Atletiku dok god bude osjećao da tu i pripada...

Bonus video: